آشنایی با نژاد های ماهی آنجل مشهورترین اعضای دنیای جدید خانواده سیلكیده ها

اما لازم به ذکر است که ظاهر این ماهی ها در طول مراحل رشدشان تغییر پیدا می کند و بعد از گذشت مدتی طرح و فرم اصلی را به خود می گیرند! این ماهی محبوب آکواریومی آب شیرین که اصالتاً از آسیا است، کوچک (تا حدود 4 سانتی متر) طول دارد. سپس ۵-۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۵-۴ قاشق غذاخوری محلول زعفران به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شوند. در مدت سرخ کردن ماهی میتوانید از مخلوط کره، آبلیمو یا آب نارنج و زعفران دم کرده سسس درست کرده و با برس روی ماهی بمالید تا ماهی طعم و مزه بهتری پیدا کند.

بعد از آن چون تخمها چسبندگی دارند و تا زمانیکه با آب نمک شستشو می دهیم این خاصیت چسبندگی کم است. بعد از انجام این کار، باگذاشتن یک بشقاب در کف آکواریوم آب را روی آن میریزیم تا مانع از پراکنده شدن شن و ماسه شویم و بعد از آبگیری بشقاب را بر میداریم. برای از بین بردن بوی نامطبوع ماهی یکی از بهترین راههای طبخ، تهیۀ ماهی قزلآلا رستورانی است که آشپزهای با تجربه از آن استفاده میکنند تا ماهی قزلآلا برای ذائقۀ تمام افراد مناسب باشد.

یکی از منابع مفید برای آهن ماهی قزل آلا می باشد و مصرف این ماهی مقدار آهن مورد نیاز بدن را تامین کرده و خطر ابتلا به کم خونی را کاهش می دهد. بعضی ماهیها در صورت نگهداری تنها، رشد چندان خوبی ندارند و نیاز به زندگی اجتماعی دارند. ماهی برای افرادی که از خوردن گوشت قرمز پرهیز می کنند بسیار مناسب بوده و پروتئین مورد نیاز بدن آنان را تامین می کند. انگشتهای خود را از انتهای آبشش زیر استخوانها قرار داده و به سمت دم ماهی بکشید تا استخوان کاملا از گوشت جدا شود.

دقت کنید در ماهی مورد نظر گوشت یکدست بدون هیچ تیرگی داشته باشد. بدلیل حساسیت و دقت لازم در موقع انجام و تشخیص باروری تخمها و اسپرم به تنهایی عملیات را انجام ندهید. دقت کنید افرادی که دچار بیماری کلسترول هستند حتما پوست ماهی را هنگام مصرف جدا کنند. رب انار را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید، سپس آب را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. گردو و کنجد را به پیاز اضافه کرده و با حرارت ملایم حدود یک دقیقه تفت دهید.

و زردچوبه،فلفل قرمز و دارچین را نیز در این زمان به روی مواد داخل تابه میپاشیم و تفت میدهیم. پس در زمان تعویض آب آکواریوم این نکته مهم را مد نظر قرار دهید که حتماً در زمان خروج و ورود ماهی به آب آکواریوم، تا حد امکان به ماهی محبت نمایید و از حرکات پر تنش برای گرفتن ماهی پرهیز کنید. ماهی پیچیده شده را در طبقه وسط فر روی قسمت میله ای آن به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا ماهی کاملا بپزد و عصاره لیمو و گوجه فرنگی به خورد ماهی برود. فر را با دمای 220 تا 250 درجه سانتی گراد روشن کنید و ماهی را داخل کاغذ فویل قرار دهید و روی ماهی را با چند حلقه لیموترش و گوجه فرنگی بچینید و کاغذ را ببندید.

بهترین کار خرید شش عدد بچه ماهی آنجل سه تا پنج ماهه می باشد این ماهی ها هنگامی که به سن شش تا هفت ماهگی برسند آماده جفت گیری می شوند جنسیت ماهی های آنجل تا وقتی که شروع به تخم ریزی نکنند معلوم نیست البته نظریه هایی در این رابطه وجود دارد ولی تقریبا هیچ کدام درست نمی باشد . برای ماهی های ماده 24 ساعت قبل از تخم گیری فقط در یک نوبت میزان هورمون تزریق می شود ولی برای ماهی های نر بهتر است مقدار محاسبه شده هورمون در دو نوبت و بفاصله 12 ساعت تزریق شود.

برای اینکه ماهی طعم و مزه بهتری پیدا کند، معمولا قبل از طبخ آن را مزه دار میکنند و چند ساعت در سبزیجات و ادویه های معطر میخوابانند. گوپی: از جمله ماهیهای پرطرفدار آکواریومی است که رنگ زیبایی دارد و معمولا کوچک است. اگر قصد دارید آکواریومی رنگارنگ از ماهیهای زیبا داشته باشید، از گونههای رنگارنگ آن غافل نشوید. نگهداری از آنها آسان است و با گونههای دیگر به خوبی کنار میآیند. پس از جا افتادن سس، آن را کنار ماهی سرخ شده در ظرف سرو بریزید یا در ظرف جداگانه کنار ماهی قرار دهید.

۱. برای پخت ماهی قزل آلا شکم پر پس از خارج کردن استخوان، ماهی را کاملا باز کرده و با نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید. در صورت مشاهده علائم، باید میزان آب خود را در حد pH بررسی کرده و تغییر آب را بین 30 تا 50 درصد انجام دهید. برای آنکه موقع قرارگرفتن ماهی در فر، مواد داخل آن نریزد و ماهی شکل زیبای خود راحفظ کند، با استفاده از نخ مخصوص آشپزی شکم ماهی را میدوزیم .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد . توجه کنید ماهی قزل آلا در هنگام خرید بوی نامطبوعی نداشته باشد. در مقال خط تولید خوراک ماهی قزل آلا ما مجموعه از چندین ماشین آلات است که با هم سری شده اند تا حداکثر راندمان تولید به اپراتورهای خط تولید خوراک ماهی قزل آلا MPT ارائه دهد. 1- محل تزریق هورمون باید بین برانشی و باله پشتی و در وسط بدن ماهی بصورت عضلانی زده شود و حداکثر نیم سانتی متر سوزن سرنگ بداخل بدن ماهی وارد شود.

۵. مجددا روی سطح قزل آلا نمک و فلفل بپاشید (در صورت تمایل از زعفران آب زده برای رمال پوست ماهی استفاده نمایید.) و چند برش لیمو روی آن قرار دهید. قطعات ماهی را در ظرفی قرار داده، ۴ قاشق غذاخوری محلول زعفران به آن اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا همه قسمتهای ماهی کاملا به زعفران آغشته شود. داخل یک کاسه آرد سفید و یک کاسه پودر سوخاری یک کاسه آب یخ و یک کاسه آرد سفید و یک کاسه تخم مرغ را بریزید و به تخم مرغ کمی فلفل سیاه و نمک بزنید و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود سپس ماهی را ابتدا در آرد بزنید سپس در آب و مجدد در آرد و بعد در تخم مرغ و در انتها در پودر سوخاری بغلطانید سپس داخل روغن داغ سرخ کنید و به همراه برنج نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید