خواص و مضرات شیر ، 25 خاصیت شیر برای درمان بیماری ها و سلامتی بدن

بهتر است برای داشتن اندامی سالم شیر را در رژیم غذایی خود قرار دهید. شما برای سالم نگه داشتن بدن خود می توانید ماست را به صورت ناشتا و با معده خالی میل کند. ماست محصول کشت داده شدهای از شیر بوده و غنی از پروتئین و کلسیم می باشد. ماست منبع غنی کلسیم و ویتامین ب است و خواص آنتی بیوتیکی دارد . خواص شيميايي اين ماستها نيز قابل قبول است. درمان آب مروارید، تقویت بینایی، درمان اوتیسم، کاهش دردهای میگرنی، بهبود عملکرد متابولیسم مغز، کاهش استرس و بهبود عملکرد دستگاه گوارشی از خواص مهم این ماده غذایی است. درج نام محصول،نشانی کارخانه سازنده،وزن خالص دوغ،شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و نیز ذکر اسامی مواد افزودنی مجاز بر روی بسته بندی دوغ به منظور اطمینان از سلامت آن ضروری است. ماست برای بهبود فرآیند هضم عالی است ، بنابراین میتواند IBS را به طور طبیعی درمان کند . مصرف ماست سبب تقویت واکنش های ایمنی بدن شان می شود و مقاومت بدن را در برابربیماری های مربوط به سیستم ایمنی افزایش می دهد. علاوه بر ترکیب های خوراکی فراوانی که با ماست تهیه می شود ( از قبیل ماست و بادمجان، ماست و اسفناج و … ) ترکیباتی هم برای زیبایی پوست فراهم می آید.

خوراکی از انواع لبنیات که از شیر تهیه کنند. ماست کالبر یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری به نام لاکتوپاسیل حاصل میشود. ماست برای پوست هم بسیار مفید است و در بسیاری از ماسک های زیبایی به کار می رود. یک قاشق غذاخوری از هر دو را ترکیب کنید ، به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست گذاشته و سپس با آب گرم شستشو دهید. ماست و دوغ کم نمک و بدون گاز يك غذاي خوب براي رشد (به خصوص در كودكان) است. ماستهاي تهيه شده از نظر آزمايشات حسي نيز ارزيابي شدند.يافته ها: ماستهاي بدون چربي تهيه شده با نشاسته ذرت و 0.5 درصد ژلاتين از نظر قوام از ماست فاقد افزودني بهتر بوده و عطر و طعم بهتري نيز دارند. اين فرآورده با درصدهاي چربي مختلفي ساخته مي شود اما امروزه با توجه به افزايش تمايل جهت مصرف فرآورده هاي کم چرب و بدون چربي خصوصا در افراد مبتلا به بيماريهاي قلبي عروقي و داراي چربي خون بالا ترجيح داده مي شود که از شير بدون چربي جهت تهيه اين فرآورده استفاده شود. درست است که بیشتر افراد مورد مطالعه در این تحقیق شیر کم­چرب استفاده می­کردند اما دکتر آلوارو بر این باور است که ماست کم­چرب هم احتمالا همین اثر را خواهد داشت.

اما عاملی که موجب تفاوت میان انواع ماستها میشود درصد چربی شیر به کار رفته در آنهاست. در ساليان اخير به عنوان يک فرآورده سلامتي بخش شناخته شده چون حاوي درصد بالايي از پروتئين و کلسيم مي باشد. مقدمه: ماست يک فرآورده لبني تخميري است که در سراسر جهان مورد توجه مي باشد. علم دوش یا علم یونیکا در انواع مدل های علم دوش دوکاره و علم دوش تک کاره به بازار عرضه می شود. امکان تشخیص افت کیفیت و سلامت دوغ و ماست از روی ظاهر کم است اما اگر این محصولات به مدت زیادی خارج از یخچال نگهداری شوند طعم آنها ترش شده و گاه تلخ می شود. و ماست ترش نه تنها مضر نیست بلکه از نظرتغذیه ای این مزیت را دارد که هرچه ترش تر باشد به جذب بیشتر کلسیم بدن کمک می کند. سرشیر دارای کالری بالا و چربی بسیار زیادی است و برای سحری وعده مناسبی نیست. این نوع از پنیر که گاهی از شیر گاو یا شیر مخلوط گاو و گوسفند تولید میشود دارای رنگ متمایل به زرد، کیفیت پایین، نرم و سفت بودن نامتعادل و دارای حبابهای بسیار ریز و اسفنجی شکل است. نکته: به طور کلی توجه داشته باشید که خوردن ماست با غذا توصیه نمیشود، چرا که با خوردن ماست همراه غذاهای پختنی مخصوصاً غذاهای گوشتی، خلطی در بدن تولید میشود که خلط سالمی نمیباشد.

نوشیدن دوغ به هضم غذا کمک میکند و از نفخ معده پیشگیری میکند. اثرات منفی عدم تحمل لاکتوز بر دستگاه گوارش ممکن است جذب مواد مغذی از سایر غذاها را به خطر اندازد. بعد مخلوط بدست آمده را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ماست مزه همه مواد را به خود بگیرد و طعم دار شود. ماست های خانگی اما پاستوریژه نیستند و مواد نگهدارنده نیز ندارند. مصرف این نوع ماستها برای افراد بسیار لاغر، کودکانی که دچار سوءتغذیه یا سوء جذب هستند و افرادی که بیماریهای سخت و کاهنده وزن دارند، مناسب است، اما افرادی که چاق هستند یا چربی خون بالایی دارند و البته افراد سالم و بالغ باید محصولاتی با 1/5 تا 2 درصد چربی استفاده کنند. با نگاهی به جدول پایین و خواندن برچسب روی محصولات در هنگام خرید، پیدا کنید که کدام شرکت­ها چنین محصولاتی ارائه می­کنند. ترکیب خمیری شکل ماست و سدر از ماسک هایی است که برای پوست خاصیت ضدالتهابی دارد و به نوعی یک لایه بردار است .

دیدگاهتان را بنویسید